Nine Eleven II

Nu börjar 10-årsdagen att närma sig och media svämmar plötsligt över av artiklar om 9/11 (amerikansk datumangivelse för elfte september, månad/dag). I förra inlägget skrev jag om att en oberoende utredning behövs för att räta ut de frågetecken som finns runt händelserna. De låg trots all till grund för ett globalt krig, det minsta man kan begära är en oberoende utredning.

DN har gått igenom några av de konspirationsteorier som florerar och försöker avfärda allihop. På de flesta punkter tror jag faktiskt Clas Svahn, som skrivit artikeln, har rätt (han är f.ö. också ordförande för UFO-Sverige). Men på en punkt har han definitivt fel:

Påstående: Såväl WTC 1 och WTC 2 som WTC 7 föll alla på samma sätt som när man förstör en byggnad i en kontrollerad sprängning.

Förklaring: När en hög byggnad väl börjar falla sker det just på detta sätt, oavsett orsak. Det karaktäristiska ljudet från en sprängning hördes heller inte när byggnaderna började falla.

Här är Clas Svahn ute och cyklar. Byggnader brukar inte alls falla på detta sätt. Faktum är att endast tre byggnader i världshistorien fallit i fritt fall rakt ned, utan att ha sprängts. Det är WTC1, WTC2 och WTC7. Ingen annan byggnad har kollapsat så här, varken före eller efter 9/11. Om byggnaderna skulle varit feldimensionerade och rasat på grund av planen så skulle de ha vickat, kollisionen försvagar byggnaden på ena sidan och om den rasar vickar den åt det försvagade hållet.

Men låt säga att bränslet försvagade strukturen exakt lika över hela våningsplanen i området runt kollisionen. Teoretiskt sett skulle den kunna rasa rakt ned och massan från de ovanstående våningarna skulle kunna ta ned våning efter våning på väg ner i en så kallad pannkakseffekt. Det skulle kunna hända, men sannolikheten är liten. Vad blir då sannolikheten att exakt samma sak ska inträffa igen, samma dag? Minimal. Men det stora miraklet är att ytterligare ett par timmar senare rasade en tredje byggnad, rakt ner i fritt fall. Den tredje byggnaden (WTC7) hade inte ens träffats av ett plan…

Utredningen från NIST förklarar i detalj pannkakseffekten hos WTC1 och WTC2. Men den nämner inte ens WTC7. Ni har säkert sett bilderna. Det ser ut som en kontrollerad sprängning, det låter som en kontrollerad sprängning. Låt er inte luras, det är en kontrollerad sprängning. Bortom allt rimligt tvivel.

Det finns en liten chans att WTC1 och WTC2 rasade på grund av flygplanen, som NIST påstår. Men det finns ingen på jorden som kan förklara hur WTC7 på något magiskt sätt plötsligt bara kollapsade in i sig själv. Innan kollapsen förekom endast några mindre bränder inne i WTC7. Ingen byggnad har någonsin kollapsat på det sättet endast på grund av en brand.

Vänder vi på resonemanget blir sannolikheten nu större för att även WTC1 och WTC2 blev utsatta för en kontrollerad sprängning och att flygplanen bara var en avledningsmanöver. Varför? Eftersom någon bevisligen sprängde en byggnad kan samma personer mycket väl ha sprängt även tvillingtornen.

Kriget mot terrorismen startade med en lögn. Egentligen är inte det särskilt förvånande då hela kriget varit fyllt av lögner från början till slut (förhoppningsvis slut snart i alla fall). Lögner om påstådda massförstörelsevapen, lögner om att sprida ”demokrati” och lögner om att Sverige och andra länder har trupper i Afghanistan av ”humanitära” skäl. Lögnare och bedragare är vad vi har att göra med här. Och det oroväckande är att dessa lögnare kontrollerar världens starkaste militärmakt… som har världens största arsenal av kärnvapen. Vi ligger risigt till, frågan är hur det här ska sluta egentligen.

Annonser

Om albertveli

Grävande programmerare.
Det här inlägget postades i Dingding, konspiration, Paranoia. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nine Eleven II

  1. Daniel skriver:

    Tack! Och det var inte det enda han missade. Det finns mycket underligheter kring 9/11. Inte för intet som mer än 1200 arkitekter, ingenjörer och fysiker har organiserat sig för att lyfta fram krav på en oberoende utredning. WTC 7 är det absolut starkaste bevismaterialet. Men visst är det även lite underligt hur ”planet” som träffade pentagon penetrerade 6 armerade betongväggar på en perfekt rak linje och rena utgångshål hela vägen?
    Jag trodde man byggde svindyra och avancerade bunker buster vapen som färdas i Mac 4-5 för sådant? Men len lätt motorkonstruktion i titan i 500 knyck räcker tydligen?? Fanns massor av övervakningskameror som filmade det, så nu vill jag se lite bildbevis för några flygplan….

  2. Albert skriver:

    @Daniel, tack! Det finns också en intressant intervju med en expert på controlled demolition (Danny Jawenko) där han hävdar att WTC 7 definitivt är en kontrollerad sprängning men att WTC 1/2 *inte* är det. Om det skulle vara sant innebär det att bilden av vad som hände blir ännu mer komplex. Verkligheten är ofta komplex så jag gillar Dannys vinkel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s