Osama bin Elvis has Left the Building

Mark Dice kallar i sin nya bok bin Laden för Osama bin Elvis. Dice tillhör dem som menar att bin Ladin varit död i många år men precis som med Elvis hävdar andra att han lever än. Eller rättare sagt levde fram till igår. Idag kan vi lägga till: ”Osama bin Elvis has Left the Building”.

Fotoshoppad seriefigursterrorist

Jänkarna påstår att han dödades igår och dessutom att de sänkte hans kropp direkt i havet (?) med motiveringen att ”inte skapa en kultplats” dit islamister kan vallfärda och hindra möjligheten att fanatiker tillverkar reliker av honom?! Fantastiskt nog togs inga kort på liket. Vi förutsätts blint tro på att seriefiguren bin Bogeyman dödats. Det enda ”beviset” är en uppenbart fotoshoppad bild.

Det här är inte första gången thin bin Ladin förklaras död, utan nionde gången. Osama bin Alleycat har därmed avverkat sina nio liv. Statistiskt sett borde herr Ladin varit död sen många år och dagens händelser är i så fall ett iscensatt skådespel för massorna i äkta grekisk-romersk stil.

Hur det än ligger till med personen Osama ”al” Ladin så är symbolen bin Ladin i och med detta avverkad. Nu finns inte längre någon ursäkt att stanna kvar i Afghanistan. Mission Accomplished. Bring ‘em Home!

Uppdatering 2011-05-06

Det har nu gått några dagar och det uppenbart förfalskade fotot har bekräftats vara en … förfalskning. Vita huset påstår visserligen att man har ett fotografi på den döde Ladin, men man tänker inte visa fotot för någon.. Och varken Ladin eller någon dialysmaskin syns på bilderna som släppts från byggnaden.

Mer intressant är att en person (Pieczenik) som konsulterats av vita huset (som psykiatriker med specialitet på psykologisk krigföring) nu har gått ut i media och hävdat att Osama bin Ladin var obotligt sjuk i Marfars syndrom, med komplikationen njursvikt, redan 2001 och att han förmodligen dog i sviterna av sjukdomen redan samma år. Om bin Ladin skulle levt efter 2001 måste han ständigt haft tillgång till både läkare och dialysapparat. Men varken läkare eller dialysapparat verkar ha funnits i Abbotabad. Det är svårt att avgöra hur trovärdig Pieczenik är, men jag har i alla fall fått fram att han verkligen har konsulterats av Vita huset/Pentagon och att han dessutom varit medförfattare till två av Tom Clancys berömda deckare (Op Center och Net Force). Pieczenik har även suttit med i tankesmedjorna RAND samt CFR. Att en person med denna gedigna bakgrund går ut och hävdar att bin Ladin dog för många år sedan är häpnadsväckande. Det skulle innebära att avrättningen 2:a maj i Pakistan bara var politisk teater. Jag vill ta det ett steg längre än Gahrton; jag menar att hela kriget mot terrorismen kan vara politisk teater, oavsett när bin Ladins dog.

Hur som helst är det en soppa runt Obama och Osama. Osama bin Ladin? Obama’s bin Lyin?

Annonser

Om albertveli

Grävande programmerare.
Det här inlägget postades i Dingding, konspiration, Orwellianskt, Politik, Religion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s